eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Fordulat várható a tíz éve eltűnt kislány ügyében

Hamarosan fordulat várható a tíz éve eltűnt gyulai kislány ügyében. Szatmári Nikoletta holttestét három évvel később, lakóhelyétől nem messze találták meg a rendőrök. A nyomozás akkori vezetője, Békéscsaba jelenlegi rendőrkapitánya az InfoRádiónak azt mondta: három-négy olyan ember van, akiknek valószínűleg közük van a gyilkossághoz. A nyomozók most arra várnak, hogy hibát kövessen el az elkövető - mondta Hajdú Antal.

A nyomozás során kiderült, hogy a kislány bűncselekmény áldozata lett - csak ennyit árulhatott el Hajdú Antal, aki hozzátette: összesen több mint 5800 embert hallgattak ki az ügyben.

Nagy valószínűséggel közöttük van az az ember is, aki meggyilkolta a kislány, mondta a nyomozás akkori vezetője az InfoRádiónak. Az ilyen ügyekben nagy szerencse is kell, és lehetnek váratlan fordulatok - vélekedett Hajdú Antal, aki megerősítette, hogy 3-4 személy jöhet szóba elkövetőként.

Arra a rendőrségnek még tíz éve van, hogy lezárja a nyomozást.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×