eur:
401.51
usd:
363.69
bux:
72682.75
2024. október 3. csütörtök Helga

Már nincs remény: rábukkantak a legkisebb gyerek holttestére

Az amerikai Alabama állam partjainál megtalálták az egyik eltűnt gyermek holttestét. A négy gyermeket állítólag édesapjuk dobta a vízbe az egyik hídról.

A 37 éves apa, Lam Luong először gyermekei eltűnését jelentette be a rendőrségen, majd elismerte, hogy egy családi vita után a Dauphin-szigetre vezető hídról a tengerbe hajította négy gyermekét. Később vallomását visszavonta, és azt mondta, hogy gyermekeit két nő vitte el.

A helyi hatóságok - helikopterek és szonárral felszerelt hajók segítségével - 260 négyzetkilométernyi vízterületet kutattak át. Szombaton egy kacsavadász bukkant rá a mindössze négyhónapos Danny tetemére mintegy nyolc kilométernyire a hídtól.

Az egyéves Lindsey, a kétéves Hanna és a hároméves Ryan holttestét meg nem találták meg.

Lam Luong tinédzserként, 1984-ben érkezett Vietnamból az Egyesült Államokba, ahol rákhalászként dolgozott.

Huszonhárom éves, szintén ázsiai származású felesége zokogva tette fel a kérdést az újságírók előtt: miért nem inkább őt ölte meg a férfi a gyerekek helyett.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×