eur:
400.42
usd:
362.83
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga

Hatalmasat partizott Harry Potter - szaftos részletek!

Nagyvonalú házigazdának bizonyult Daniel Radcliffe, aki barátaival egy egész éjszakát átmulatott a brit fővárosban. A Harry Potter-filmek címszereplője minden barátja italfogyasztását állta, majd állítólag egy szimpatikus szőke ifjú hölggyel távozott.

Bőkezű vendéglátó volt Daniel Radcliffe, aki barátaival alaposan kirúgott a hámból a londoni Crazy Larry bárban. A Harry Potter-filmek címszereplője 500 fontot (170 ezer forintot) áldozott a haverok ellátására - ekkora összeget nyújtott át a pultosnak az éjszakai alkoholfogyasztás fedezésére.

"Daniel fizette a pezsgőt, és közölte, hogy minden barátjának ő fedezi a fogyasztását" - jelentette ki az egyik forrás.

A 18 éves színész igencsak jól érezte magát, hiszen két szőke szépséggel látták a klubban: "Daniel az egész éjszakát két szőke szépséggel táncolta át, kétszer is megkérte a DJ-t, hogy a The Killers egyik számát játssza. Az egyik lánnyal igen elmélyült beszélgetést folytatott, majd együtt mentek el a klubból".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

Elsősorban a tegnap esti közel-keleti eszkaláció nyomhatja rá a bélyegét a mai kereskedési hangulatra: Irán este rakétatámadást indított Izrael ellen, utóbbi pedig ma reggel újabb csapást mért Libanonra. A fejlemények tovább élezik a geopolitikai helyzetet a térségben, aminek hatására emelkedik az olaj ára, a tengerentúli tőzsdéken pedig nagy esést láttunk tegnap. Az európai piacokon vegyes mozgásokat láthattunk, és a délutáni amerikai munkaerőpiaci adat sem változtatott érdemben a hangulaton. Szektorszinten jól teljesítenek az olajipari és a védelmi cégek, míg a légitársaságok esnek. Amerikában óvatos emelkedést hozott a szerdai nap, érdemes azonban kiemelni a Teslát, melynek árfolyama közel 4 százalékos mínuszban zárt, miután a vállalat a vártnál kevesebb autót értékesített a harmadik negyedévben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×