eur:
394.26
usd:
364.41
bux:
73439.06
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Álompár voltak, végül a fiú megfőzte a lányt, majd öngyilkos lett

A romokban heverő város újrakezdésének jelképei voltak, egy pár, amelyből erőt merített New Orleans a Katrina hurrikán megsemmisítő csapása után. Tragédiával ért véget a szerelmük.

A Katrina utáni hetekben Zakery Bowen és Addie Hall három újság címlapján is szerepelt. A riporterek kétségbeesetten kerestek egy pozitív történetet a romhalmaz közepette, a fiatalok pedig tálcán kínálták a sztorit: a 30 éves Addie a hurrikán éjszakáján szeretett bele a 28 éves Zakery-be, amikor megosztotta a férfival a sátrát.

Mindketten a francia negyed bohém módján éltek, szívesen ücsörögtek az utcán, a férfi egy vödörből eszkábált tűzhellyel divatozott, a lány néha fel-felvillantotta bájait az elhaladó rendőröknek, és mindketten szívesen beszélgettek és csencseltek az újságírókkal.

Kedden viszont Zakery Bowen leugrott egy szálloda hetedik emeletéről, miután búcsúlevelet írt, amely a rendőröket a barátnőjével közösen bérelt apartmanba irányította.

A lakásban borzalmas látvány fogadta a nyomozókat: Addie Hall szinte felismerhetetlen feje egy fazékban, lábai és kezei a sütőben, torzója pedig a hűtőben voltak.

Egy második levélből megtudták a rendőrök, hogyan fojtotta meg az Afganisztánban és Irakban is szolgált férfi a barátnőjét a kádban, mielőtt feldarabolta volna. Közel két hétig élt egykori kedvese megcsonkított testrészei között.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×