Valentyin Stefano az Ukrajnához tartozó, kárpátaljai Ungvár közismert cukrásza, pedig csak hat évvel ezelőtt kezdett el dolgozni. Néhány éve egy párizsi cukrászversenyen egy Cadillac-et formázó sütemény-montázsával a harmadik díjat nyert.
Korábban készített már - szigorúan felnőtt közönségnek - női melleket formázó süteményt, de olyan húsvéti tortát is, amely ezreket vonzott az ungvári székesegyházba.
Az esküvői ruha nem készült el könnyen: a süteményeket először egyszerűen egymáshoz akarta rögzíteni, de szétestek. Ezután a fánkokat egy ruhakeretre erősítette, és az esküvő előtt mennyasszonya minden este órákig viselte a ruhát, miközben vőlegénye újabb fánkokat erősített fel.
A ruha két hónap alatt lett kész, mintegy 1500 fánk adja a fő részét, és 10 kilót nyom. A korona, a bokréta és nyaklánc karamellből készült.
A mennyasszony, Viktória először kicsit zavarónak érezte a ruhát, de később úgy megszerette, hogy saját elmondása szerint legszívesebben le sem vette volna.