eur:
392.43
usd:
353.83
bux:
72227.05
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Véresre csípte tolvaját a papagáj

Egy arapapagáj lett a veszte annak a brit fiatalembernek, aki betört egy kisállat-kereskedésbe. A rablás közben ugyanis a papagáj úgy megcsípte, hogy elkezdett vérezni. A rendőrség a padlóra csöpögött vér alapján DNS-teszttel azonosította.

Tristan Maidment ülőrúdjáról lopta el Mickey-t, az arapapagájt, amelyet a rablást követően 500 fontért adott el.

A betörésért és állatkínzásért 6 hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetést kapott a 23 éves fiatalember, a papagáj azonban azóta sem került meg.

"Egy nyomorult öreg "fickó" volt, de azért szeretném visszakapni" - mondta a bolt tulajdonosa. "Jó munkát végzett: tett róla, hogy elég vér maradjon a helyszínen a rendőrségnek."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×