eur:
392.43
usd:
353.83
bux:
72227.05
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Dobermann tépte szét a király mackóját

Hatalmas pusztítást végzett egy kutya egy nagy-britanniai játékmackó kiállításon. A rendezvény őrzésében részt vevő dobermannak egy 16 millió forintot érő maci hasát is sikerült kiharapnia.

Az őrző-védő kutya áldozatává vált Mabel, egy 1909-ben készült mackó, aki nem kora, vagy származása miatt volt híres, hanem azért, mert egy ideig Elvis Presley volt a gazdája.

Jelenlegi tulajdonosa, aki valószínűleg már igencsak megbánta, hogy kölcsönadta a kiállításra, 40 ezer fontnak, azaz mintegy 16 millió forintnak megfelelő dollárét vette egy memphis-i árverésen.

A kutya, akit biztonsági őr gazdája azért engedett szabadon, hogy körbeszaglásszon, mintegy 15 percig őrjöngött a mackók között, és Mabelen kívül közel száz további játékmackót tépett szét. A többi áldozatban tett kár megközelíti a 20 ezer fontot, vagyis a 8 millió forintot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×