eur:
400.57
usd:
369.04
bux:
74544.91
2024. október 21. hétfő Orsolya
Érdeklődők a Magyar Telekom T-Pont üzletében, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Leállás jön a Telekomnál

Az informatikai rendszerek tervezett karbantartása miatt a Magyar Telekom több szolgáltatása is szünetelni fog közel egy napig, az ügyfélszolgálaton is hosszabb lesz a várakozási idő.

A karbantartás 2024. október 22-én, kedden 22 órától október 23-a, szerda 18 óráig tart majd - írja közleményében a telekommunikációs vállalat.

Ezen időtartam alatt nem lesz elérhető

  • a Telekom alkalmazás,
  • a Telekom fiók,
  • a telekom.hu,
  • és az Üzleti önkiszolgáló portál sem.

A lakosság a 1414-es, az üzleti partnerek a 1400-ás telefonszámon léphetnek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, de a várakozási idő várhatóan hosszabb lesz az átlagosnál.

Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása mobil- és otthoni szolgáltatások működését nem érinti, a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.

A Mobil Vásárlás alkalmazás (autópálya matrica, parkolás, lottó stb.) és roaming szolgáltatások szintén a megszokott módon működnek, azonban havi díjas ügyfeleink a mobilvásárlási egyenlegüket nem tudják feltölteni a leállás alatt.

A havidíjas mobil és Domino ügyfeleink a karbantartás ideje alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítőket az érintett mobil hívószámon SMS-ben, a kívánt adatcsomag kódjának beírásával bekapcsolhatják belföldről és roaming helyzetben egyaránt (a legnépszerűbb netbővítők SMS kódjait előzetesen, valamint a leállás alatt folyamatosan kommunikálja az előfizetők felé online felületén a Telekom).

A Domino ügyfelek, amennyiben egyenlegüket online felületeinken szeretnék feltölteni, azt szintén még a leállás előtt tegyék meg, valamint, ha az éves adategyeztetésük határideje ekkor járna le, azt végezzék el időben.

Címlapról ajánljuk
Csak megrendezték - ez a legvadabb hiedelem a Fico-merényletről

"Csak megrendezték" - ez a legvadabb hiedelem a Fico-merényletről

A szlovákiai SCIO ügynökség felmérése szerint minden hetedik szlovák állampolgár úgy véli, hogy a Robert Fico miniszterelnök elleni merénylet valójában meg sem történt. A kormányfő közben cáfolta azokat a híreket, melyek szerint jelentést kért a szlovák titkosszolgálattól az ellene májusban elkövetett merényletről.

Kaiser Ferenc: Ukrajna néhány atomtöltettel nem tudja megijeszteni Putyint

Ukrajna néhány héten belül atomfegyvereket állíthat elő, ha Oroszország úgy dönt, megkísérel egy újabb offenzívát Kijev ellen – állította a Bildnek egy magas beosztású ukrán tisztviselő. Az ukránok szerint megvan az anyag és a tudás az atomfegyverek előállításához. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az InfoRádióban azt mondta: Ukrajna valóban tudna nukleáris fegyvert építeni, Oroszországgal azonban nem tudná felvenni a versenyt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Bizonytalan nyitás jöhet az európai tőzsdéken

Bizonytalan nyitás jöhet az európai tőzsdéken

Felemás hangulatban indul a kereskedés hétfőn az európai tőzsdéken, a DAX csökkenéssel nyitott, viszont a BUX felülteljesítő, erősödik a nyitást követő percekben. Az ázsiai részvénypiacokon a kínai tőzsde emelkedik ma, a befektetők a kínai jegybank lépéseire figyelnek az élénkítő lépések közepette, ezen kívül egy német ipari termelői infláció izgalmas délelőtt, viszont fontosabb vállalati negyedéves gyorsjelentés nem lesz. Itthon a hét eseménye az MNB kamatdöntése lesz kedden. A Portfolio által megkérdezett elemzők szerint változatlanok maradhatnak a kamatok, a Magyar Nemzeti Bank holnapi ülésén aligha folytatja a kamatcsökkentést

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 21. 08:02
2024. október 21. 07:50
×
×
×
×