eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Szilágyi Péter a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára (b-j) Potápi Árpád János portréjánál a Várkert Bazár épülete előtt, ahol a Miniszterelnökség  57 éves korában elhunyt nemzetpolitikáért felelős államtitkárára gyertyagyújtással emlékeztek 2024. október 19-én.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Közölték Potápi Árpád János temetésének időpontját

Potápi Árpád János temetésére 2024. október 24-én csütörtökön 16 órakor lesz.

Október 17-én hunyt el Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, 57 éves volt.

A politikus otthonában, a futópadon lett rosszul, szívinfarktust kapott, és hiába érkezett gyorsan segítség, az életét már nem tudták megmenteni. Az Infostart korábban megírta, öccse is hasonló körülmények között halt meg nemrég.

Halála előtt Potápi Árpád János néhány órával még a gyermekegészségügyben dolgozók szakmai hálózatának erősítéséről posztolt és szerdán még egy budapesti rendezvényen is részt vett.

Potápi Árpád János temetésére 2024. október 24-én csütörtökön 16 órakor kerül sor a bonyhádi evangélikus temetőben, ahol római katolikus szertartás szerint helyezik végső nyugalomra.

Az eseményt megelőzően gyászmisét tartanak Felföldi László pécsi megyéspüspök celebrálásában a bonyhádi katolikus templomban.

Az elhunyt politikus emlékére a család kérésére a búcsúzó szervezetek és intézmények koszorúval, a magánszemélyek egy szál fehér virággal róhatják le kegyeletüket.

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×