eur:
399.88
usd:
368.44
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács
Nyitókép: Pixabay

Vigyázzon, lezárások jönnek Budapest legfontosabb kivezető útjain

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a következő napokban két forgalmas főváros környéki szakaszon is burkolatjavítási munkákat végez.

2024. október 18-án, péntek estétől újabb sávzárásra kell számítania a közlekedőknek az M0-s autóút M3-as autópálya fölötti szakaszán, az M5-ös autópálya irányába.

A várhatóan 2024. október 21., hétfő estig zajló építési ütemben a főpálya forgalma egy sávra szűkül - olvasható a vállalat közleményében.

Az építési munkára, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A korlátozás nem érinti majd az M0-M3-as autópálya csomópontban az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is használható a torlódások enyhítésére.

Szintén burkolatfelújítási munkálatok lesznek 2024. október 21-én, hétfőn a reggeli óráktól október 22-e, kedd estig az M7-es autópálya Budaörs, Sport utcai csomópontjában, ahol lezárják az M7-es autópálya Balaton irányába vezető felhajtó ágat.

A zárás ideje alatt az M7-es autópályára a Balaton felé terelő útvonalon keresztül lehet felhajtani, melyre külön táblák hívják majd fel a figyelmet.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.

Robert Fico: Az ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos, és nem tartom jó ötletnek Kijev tagságát az Észak-atlanti Szövetségben” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A kormányfő az ukrajnai háború kezdete óta még csak most találkozott személyesen az ukrán elnökkel, aki felhívást intézett Szlovákiához, hogy támogassa Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×