eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz
Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára beszédet mond a Tócóskerti Óvoda Napsugár Tagintézményének átadásán Debrecenben 2022. november 16-án. Az új, akadálymentes óvoda bruttó 750 millió forintból épült meg. Az intézmény négy csoportszobája összesen száz gyermek fogadására alkalmas, jelenleg 55 gyermek jár az óvodába.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Meghatalmazott nagykövet lett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja

Megjelentek Sulyok Tamás határozatai a Magyar Közlönyben. Nagyköveti rangot kapott Fürjes Balázs és Balajthy Henrietta, az államfő varsói nagykövetté nevezte ki Íjgyártó Istvánt.

Sulyok Tamás államfő minden esetben a külgazdasági és külügyminiszter előterjesztésére, Szijjártó Péter ellenjegyzésével hozta meg döntéseit - derült ki a friss Magyar Közlönyből.

A köztársasági elnök Íjgyártó István rendkívüli és meghatalmazott nagykövetet bízta meg Magyarország varsói nagykövetségének vezetésével. A poszt azt követően ürült meg, hogy Sulyok Tamás felmentette Kovács Orsolyát. Íjgyártó István 2018-2023 között Ukrajnában volt nagykövet, a kijevi külképviselet éléről tavaly nyáron tért haza.

Sulyok Tamás rendkívüli követ és meghatalmazott miniszteri rangot adományozott Hlinka Péternek, Herold Viktornak, Csige Gábornak - összegezte a döntéseket a 24.hu.

Fürjes Balázs rendkívüli és meghatalmazott nagykövet lett. Az államfő döntése esetében határozott időre szól, a rang addig jár neki, amíg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) állandó és egyéni teljes jogú tagja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 15. 10:19
×
×
×
×