eur:
399.29
usd:
363.84
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány
Nyitókép: GettyImages/Joos Mind

Hatalmas a torlódás az M1-esen, Devecsernél pedig ötös karambol akadályozza a forgalmat

A 8-as főúton, Devecser közelében öt jármű ütközött, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az M1-es autópályán munkálatok miatt alakult ki több kilométeres torlódás.

Összeütközött két kisbusz és három személygépkocsi a 8-as főúton, Devecser közelében, a 90. és a 91. kilométer között - közölte a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján az Index.

A mentést az ajkai hivatásos tűzoltók végzik, áramtalanítják és átvizsgálják a járműveket. A mentők is kiérkeztek a helyszínre.

A helyszínelés, beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Tatánál elbontják a terelést, így a 77-es kilométernél egy sávon halad a forgalom, a munkavégzés mögött 9-10 kilométeres a torlódás - írja az Útinform.

Akinek van rá lehetősége, az a 85-ös kilométernél lévő Komárom és a 67-es kilométernél lévő Tata/Környe csomópontok között az 1-es főúton, vagy Kocs felé, alsóbbrendű utakon kerüljön.

Az M7-es autópályán aszfaltoznak Törökbálint és Érd között. A Balaton irányába torlódik a forgalom, de az M0-s felől jövök is hosszú araszolásra készüljenek. Aszfaltoznak a 10-es főúton is, Solymár és Pilisvörösvár között. A 15-ös és 16-os kilométer között a fél útpályát lezárták, Piliscsaba felé torlódás van, 2 kilométeres a kocsisor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Kapaszkodnak az amerikai tőzsdék

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index közel 6 százalékkal került lejjebb, miután a várakozásokkal ellentétben nem jelentett be újabb ösztönző intézkedéseket a kínai kormány. Ezt követően Európában is lefordultak a tőzsdék, noha meglepetésszerű pozitív adatok érkeztek reggel a német gazdaságból. Az amerikai részvénypiacon azonban már emelkedés bontakozott ki délután, miután az olaj árfolyama nagyobbat korrigált. Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése került napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a délután érkező amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra figyeltek a befektetők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×