eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2024. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megjöttek az első hivatalos fotók Kötcséről

Érkeznek a meghívottak a kötcsei piknikre. A rendezvényt a Dobozy-kúrián tartják. A kormányfő itt mondja el politikai helyzetértékelését.

„Rotyog a halászlé” – írta közösségi oldalán a Fidesz–KDNP budapesti elnöke.

Szentkirályi Alexandra is részt vesz a kötcsei polgári pikniken, amit hagyományosan az őszi politikai szezon kezdetén rendeznek meg, és Orbán Viktor miniszterelnök zárt körben tart politikai helyzetértékelést.

Az Index tudósítása szerint 12 óra előtt néhány perccel megérkezett Kövér László is. A házelnököt Orbán Viktor fél 2-kor követte.

Ahogy az Infostarton már reggel írtunk róla, a miniszterelnök valószínűleg értékelést ad az ukrajnai háborúról, hiszen Kötcse idei jelmondata és a békéről ("Legyen béke már") szól.

Kötcse, 2024. szeptember 7.
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (k) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2024. szeptember 7-én.
MTI/Illyés Tibor
Kötcse, 2024. szeptember 7. Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (k) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2024. szeptember 7-én. MTI/Illyés Tibor

Az mno.hu ehhez azt tette hozzá, hogy Orbán Viktor a 2009-es kötcsei találkozón vázolta fel először centrális erőtér elképzelését, most azonban kialakult egy új belpolitikai struktúra, amelyet újra kell értelmezni.

Címlapról ajánljuk
Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 17:08
2024. szeptember 7. 16:50
×
×
×
×