eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Hírek érkeztek az Árpád hídi baleset két sérültjének állapotáról

A három halálos áldozattal járó szerda esti balesetben négy további ember megsérült, közülük ketten súlyosan az Országos Mentőszolgálat szerint.

Az Országos Mentőszolgálat a hvg.hu kérdésére válaszolva elmondta: a négy sérült közül ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, ketten pedig könnyebb sérülésekkel kerültek kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 43 éves férfi egy lopott taxival hajtott fel forgalommal szemben a hídra, és ott frontálisan ütközött egy másik autóval, amibe utána hátulról egy harmadik is beleszaladt.

A rendőrség szóvivője a baleset előzményeiről elmondta, hogy az eset a III. kerületi Tavasz utcából indult, ahol egy taxis nő a nyitott ajtókkal parkoló autója mellett dohányzott. A férfi bepattant a kocsiba, mire rövid dulakodás alakult ki közöttük. A nő megpróbálta nyitva tartani az ajtót, de a férfi erősebb volt nála, sikerült becsuknia, és elhajtott a helyszínről.

A férfi az Árpád híd Vörösvári úti lehajtóján hajtott fel forgalommal szemben, és rövidesen összeütközött egy szürke Hyundai gépkocsival. Ez az ütközés még csak anyagi kár keletkezett, sérülés nem volt. A taxiban ülő férfi tovább hajtott Pest felé.

A második baleset a margitszigeti lehajtó közelében történt, itt a férfi frontálisan ütközött egy Suzukival, amibe egy mögötte haladó taxis is belecsapódott.

A második ütközésbe belehalt a taxit ellopó férfi, a Suzuki 34 éves férfi sofőrje és annak 32 éves női utasa. A másik taxiban ülő négy embert kórházba szállították, közülük ketten könnyebben, ketten súlyosan megsérültek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×