eur:
396.94
usd:
369.68
bux:
70022.97
2024. június 14. péntek Vazul
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben  2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A hajóbaleset előtt kérték meg az egyik áldozatának kezét

A 20 éves Boglárka egyik ismerőse szerint mindössze fél órával a baleset előtt történt a lánykérés.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, egy buliból hazafelé tartó társaság utazott azon a kishajón, amely szombat éjjel balesetet szenvedett a Dunán, miután összeütközött egy szállodahajóval Verőce közelében.

A hajó tulajdonosa és húga, a szomszéd lány és párja, valamint még három jóbarátjuk ment el közösen szórakozni. Egy olasz férfi súlyos sérülésekkel kijutott a partra, két áldozat holttestét megtalálták, öt embert pedig még mindig keresnek.

A Tények számolt be róla, hogy

az egyik áldozat, a nagyon sokak által kedvelt Boglárka kezét mindössze fél órával a végzetes baleset előtt kérte meg a barátja.

Erről a lány egyik ismerőse számolt be a csatornának, azt állítva, hogy Boglárka soha nem volt még ilyen boldog.

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy a BRFK Facebook-oldalára az egyik bejegyzéshez hozzászólást írt a lány édesanyja: "Köszönjük a keresést, sajnos az én gyermekem volt az egyik áldozat, akit megtaláltak."

A Tények információja szerint a hét magyar utas közül öten a Pest vármegyei Sülysápon éltek, ketten pedig (egy testvérpár) Püspökladányban.

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×