eur:
394.73
usd:
367.72
bux:
70538.84
2024. június 24. hétfő Iván
verőcei hajóbaleset katvéd hajókiemelés
Nyitókép: Facebook/BM OKF Hivatalos

Szívszorító videó - így emelték ki a Dunából a Verőcénél balesetet szenvedett motorcsónakot

A társszervekkel közösen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság daruja és búvárszolgálata vasárnap délután fél hatkor emelte ki a roncsot a Dunából.

Mint arról több cikkben beszámoltunk, tragikus hajóbaleset történt szombat éjjel Verőcénél, ahol egy szállodahajó ütközött egy motorcsónakkal.

A motorcsónakban nyolcan utaztak, közülük egy férfi kijutott a partra, két ember holttestét találták meg, öt ember eltűnt - az ő nevüket és fényképüket kiadta a rendőrség.

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van - cikkünk itt olvasható.

Címlapról ajánljuk
Hajnalig tartó ünneplés után most jön a napokig tartó álmodozás
helyszíni

Hajnalig tartó ünneplés után most jön a napokig tartó álmodozás

Hajnali fél kettő is elmúlt már, amikor a magyar válogatott autóbusza kigördült a stuttgarti stadion parkolójából, s elindult a csapat Weiler-Simmerberg felé, a szállásra. A szurkolók egy része még akkor is éltette a játékosokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Kifakadtak a demokraták: Nem fogjuk lecserélni Bident!

Kifakadtak a demokraták: Nem fogjuk lecserélni Bident!

A The Hill arról ír, hogy egyes demokrata szenátoroknak elegük van abból, hogy a média folyton azzal nyaggatja őket, mekkora esély van Joe Biden lecserélésére mint a párt idei elnökjelöltje. Egyikőjük anonim módon úgy nyilatkozott, hogy az erről szóló találgatások "szaftosnak" hangzanak, de mindössze azt példázzák, hogy az újságíróknak "túl sok felesleges idejük van." Jól szemlélteti a politikus viszonyát a témához, hogy a felvetés hallatán az ujjaival pisztolyt formázva imitált egy fejét érő lövést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×