eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Tűzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

"Nem bírunk a könnyeinkkel" - hatósági zár alatt van a Hotel Silvanus

Egyelőre a hatóságok vizsgálják a kiégett visegrádi Hotel Silvanust. Éppen ezért még nem tudták megkezdeni a helyreállítási munkálatokat.

Jelenleg a szálloda hatósági zár alatt van, a területre hatóságilag tilos a belépés. A hatóság szervei - rendőrség, katasztrófavédelem, tűzoltóság végzi a terület bejárását, felülvizsgálatát - olvasható a szálloda közösségi oldalán. Arról is tájékoztatják az emberek, hogy "az épületben jelenleg sem víz, sem fűtés, sem áram nincs".

A posztban egyébként számos levelet megosztottak, ahogy írják, azok elolvasásakor

"sokszor nem bírunk a könnyeinkkel".

Ahogy arról az Infostarton beszámoltunk, Pintér Róbert üzemeltetési igazgató szerint fél éven belül újraindul a szálloda és "már csak egy rossz emlék lesz minden". Hozzátette: bizonyos ideig szünetet kell tartaniuk, tehát bezár a hotel, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra tudják fogadni a vendégeket.

Az impozáns hotel szombaton reggel gyulladt ki, 230 embert kellet kimenekíteni. A tűzoltók fél napig birkóztak a lángokkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×