eur:
392.85
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Unsplash,com

Megjöttek a mínuszok, de már látszik a felmelegedés időpontja is

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de a nap második felében északon akár már hosszabb időre is felszakadozhat a felhőzet. Éjszakánként azonban fagyni fog, nem kicsit, nagyon.

A déli tájakon és a Dunántúl keleti részein elszórtan lehet hószállingózás, gyenge havazás. Az északi, északkeleti szél többfelé lesz erős, a Dunántúl középső és nyugati részén valamint északkeleten viharos.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -6 és +2 fok között várható, az ország középső részein emelkedhet napközben fagypont fölé a hőmérséklet.

Keddtől száraz, hideg légtömeg alakítja időjárásunkat, így napos, csapadékmentes időre számíthatunk. Éjszakánként országszerte fagyni fog, sőt a hét közepén szinte mindenütt -5 fok alá süllyed a hőmérséklet, és napközben is csak fagypont közelében alakulhatnak a csúcsértékek.

A hét második felében lassanként enyhül az idő.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×