eur:
393.07
usd:
363.27
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Facebook/Csodás Magyarország

Bezár Magyarország talán legnépszerűbb barlangfürdője

Hétfőtől felújítják a miskolctapolcai barlangfürdőt.

Január 8. és 25. között zárva tart Miskolctapolcán a Barlangfürdő - írja a boon.hu. Január 27-én azonban már éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Az Aquaterápia szintén január 8-tól lesz zárva, azonban január 22-től, itt már újra elérhetőek lesznek az egészségügyi szolgáltatások.

Cserébe egy különleges programot kínálnak. Január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé és bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×