eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
A Spar 100., zuglói franchise üzletének táblája az Ungvár utcában 2016. szeptember 7-én, a boltnyitás előtt.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Fizetős lesz egy nagyáruház eddig ingyenes parkolója

A székesfehérvári Interspar parkolójához bevezető szakaszokon fizetős parkolókhoz szükséges szerkezeteket szereletek fel. Nem véletlenül, megszűnik a korlátlan ingyenesség.

A feol.hu ír arról, hogy székesfehérvári Budai úti Interspar és a mellette lévő OBI parkolóit gyakran használták a helybeliek akkor, amikor a szomszédos csarnokban kosárlabda-mérkőzés zajlott.

Az újságot a Spar kommunikációs vezetőjétől, Maczelka Márk arról tájékoztatta, hogy "fizetős parkolást csak abban az esetben vezetünk be, amikor tömegesen jelennek meg autók - kizárólag parkolási céllal - áruházaik parkolóiban, akadályozva vevőinket a gördülékeny bevásárlásban".

A lényeg azonban az, hogy Székesfehérváron a Spar vásárlói számára az első 2 óra parkolás ingyenes lesz, a tesztüzem pedig 2024. januárjában veszi kezdetét." Magyarán fizetős lesz a parkoló, az még nem világos, hogy az ingyenes 2 óráért vásárolni is kell-e.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×