eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Járókelők a havazásban a budai Vár közelében, a Palota úton 2023. november 30-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Még több csapadék, még több hó, hópelyhes pulóvert vett fel a meteorológus

Ha kedden nem is, de szerdán van esély tartósabb havazásra.

Hajnalban, kora reggel gyenge havazás esetleg előfordulhat. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 fok körül alakul.

Napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég. Estig nem lesz csapadék, estétől gyenge eső, havas eső, ónos eső egyaránt előfordulhat. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 fok körül alakul.

A hét közepén nagy nedvességtartamú levegő alakítja időjárásunkat, több helyen számíthatunk csapadékra: a Dunántúlon és a hegyekben főként hó várható, kelet felé haladva viszont egyre inkább a havas eső, eső lehet a jellemzőbb. A hét utolsó harmadára nyugodtabbra fordul az idő, ugyanakkor erősödhet a ködhajlam. A hőmérséklet az ilyenkor szokásos közelében valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×