eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

A balassagyarmati kórházban megint nem lehet szülni

Idén már másodszor fordul elő, hogy az akut ellátásra szoruló betegekkel máshol kell foglalkozni, ezúttal is betegség a felelős a kimaradásért.

Dr. Tóth Judit, a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója az intézmény honlapján közleményben tájékoztatott arról, hogy elhúzódó betegség miatt a szülészet-nőgyógyászati osztályukon a betegellátásban ismételten fennakadások keletkeztek – írja a nool.hu.

„A szakrendelői ellátást, a terhesgondozást intézményünk továbbra is biztosítja, az egynapos beavatkozások zavartalanul folynak” – áll a kórházigazgató közleményében. Hozzáteszi: ”az akut ellátások tekintetében

november 3. és december 31. között a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátásunk szünetel, ezen időszakban betegeinket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.”

A közleményből megismerhető továbbá azt is, hogy a betegek a fekvőbeteg ellátásban halasztható beavatkozások esetén a szakrendeléseken kapnak tájékoztatást a betegfelvételről és az ellátás időpontjáról. A tervezhető betegellátások területén a várakozási idő megnövekedhet, amelyből fakadó esetleges kellemetlenségekért elnézést kérnek – írja a vármegyei portál.

„Intézményünk mindent elkövet annak érdekében, hogy mielőbb visszaállíthassa a balassagyarmati kórházban a szülészet-nőgyógyászati ellátás folyamatosságát, addig kérjük szíves türelmüket! Amennyiben az ellátási rendben bármilyen további változás lép fel, azonnal tájékoztatjuk önöket” – közölte dr. Tóth Judit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×