eur:
394.68
usd:
366.01
bux:
71498.31
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Még egy baleset az M0-on, változik a közlekedés

Kisbusz és személyautó ütközött az M0-s autóúton vasárnap, a helyszínelés miatt az M5-ös autópályára Budapest irányába nem lehet lehajtani.

A baleset az M0-ás autóút 31-es kilométerénél, az M5-ös autópályára vezető lehajtón, Gyál térségében történt. A járművekben tizenegy ember utazott, mindenki ki tudott szállni - közölte honlapján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írták, a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Emiatt az M5-ös autópályára Budapest irányába nem lehet lehajtani. Az Útinform tájékoztatása szerint kerülni az autóúton, a 26-os kilométernél az 5-ös főúti, Dabas-Soroksár csomóponton keresztül lehet.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×