eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Figyelmeztetés a mentőktől: majdnem ölt az ősi gyógymód

Egy 85 éves nő tejföllel kente be a leforrázott alkarját, majd a fertőzéstől zavartan kezdett viselkedni.

Tejföllel kente be egy 85 éves nő égési sérülését, ami elfertőződött, ettől pedig zavart lett, végül mentőt hívtak hozzá – írja az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Az OMSZ arra figyelmeztet, hogy bizonyos esetekben nem szabad az ősi praktikákban hinni. Múlt héten riasztották a nő szomszédai a rendőröket, mert zavartnak találták. Kiderült, hogy előző nap a nő teával forrázta le az alkarját, az égett sebet pedig tejföllel kente be házi gyógymód gyanánt.

A tejföltől a seb rövid időn belül teljesen elfertőződött, ez okozta a nem mindennapi viselkedést a betegnél. Az asszonyt végül életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×