eur:
394.34
usd:
367.01
bux:
72022.74
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
mentőautó esetkocsi
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Dráma az óra végén: megállt a szíve a kisdiáknak

A tornaóra végén esett össze minden előzetes panasz nélkül az a 12 éves fiú, akihez csütörtökön kérték a mentők gyors segítségét Tiszadadára.

A mentésirányító telefonos instrukciói szerint a tanár rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki ekkor már nem lélegzett. Azonnal riasztották a legközelebbi esetkocsit és a mentőhelikoptert, miközben a tanárok az utasítások szerint megkezdték az újraélesztést. Az életmentéshez a helyi háziorvos is csatlakozott, a perceken belül kiérkező mentők pedig emelt szinten folytatták az ellátást.

A diák életéért vívott küzdelem még sokáig zajlott a tornateremben, míg az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek - írta beszámolójában az Országos Mentőszolgálat.

A mentők stabilizálták a fiú állapotát, majd légi úton szállították kórházba. A közösségi médiában megjelent mentős poszt szerint a gyermek péntekre már túl van az életveszélyen.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×