eur:
387.89
usd:
359.97
bux:
69187.48
2024. május 9. csütörtök Gergely
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Tragédia az M3-as autópályán - itt vannak a képek

Egy ember meghalt, ketten megsérültek amikor két jármű összeütközött csütörtök este az M3-as autópályán Bag közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 31-es kilométerszelvényben történt baleset helyszíni vizsgálatának idejére az autópálya Budapest felé vezető sávjait teljes szélességében lezárták - írja a rendőrség.

Mint írták: egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító, 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak.

Bag, 2023. augusztus 10.
Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott teherautónál az M3-as autópályán Bag közelében, miután a gépjárműnek nekiütközött a mögötte haladó személyautó 2023. augusztus 10-én. A balesetben a teherautót vezetőt férfi a helyszínen meghalt, ketten megsérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Bag, 2023. augusztus 10. Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott teherautónál az M3-as autópályán Bag közelében, miután a gépjárműnek nekiütközött a mögötte haladó személyautó 2023. augusztus 10-én. A balesetben a teherautót vezetőt férfi a helyszínen meghalt, ketten megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Az ütközés következtében a teherautó vezetője a helyszínen életét vesztette, az ukrán férfi és a tehergépkocsi 51 éves utasa megsérült. Egy járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, ebben az autóban csak anyagi kár keletkezett.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

A rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelik - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének elnöke szerint az új patikaszabályok jelentik a túlélést a kistelepülési fiókgyógyszertáraknak, mert sok helyen már háziorvos sincs, és 15 perc várakozás a gyógyszerészre még mindig jobban megéri, mint elutazni a legközelebbi patikáig.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 9. 16:06
×
×
×
×