eur:
393.73
usd:
364.49
bux:
71934.49
2024. július 4. csütörtök Ulrik
3D rendering Futuristic design of Virus exploding, Destroy The Coronavirus
Nyitókép: MR.Cole_Photographer/Getty Images

Koronavírusos közlést adott ki az NNK

Továbbra is stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján.

Azt írták, az országos átlagot nézve a 26. héten is stagnált az örökítőanyag-koncentráció.

A városok többségénél stagnálás mérhető, míg csökkenés Békéscsabán, Miskolcon, Veszprémben és Zalaegerszegen tapasztalható. Enyhe emelkedés egyedül Pécsett jelentkezett.

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a városok felénél a „mérsékelt”, a többi helyen az „alacsony” tartományban van – tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×