eur:
392.95
usd:
363.38
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Dunaferr Dunai Vasműve 2023. február 16-án. A Dunaferr felszámolója januárban három hónapos működési szerződést kötött a brit-indiai Liberty Steel acélipari vállalattal, a társaság vizsgálja a vasmű további üzemeltetésének lehetőségét. A kormány februárban arról döntött, hogy hat hónapon keresztül kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Lépett a rendőrség a Dunai Vasműben történt súlyos baleset ügyében

Egy férfi az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területén szenvedett munkahelyi balesetet.

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a kedd reggel a Dunai Vasmű területén történt súlyos munkahelyi baleset ügyében.

Pápai Eszter, a rendőr-főkapitányság kommunikációs referense szerdán felidézte, hogy a Dunai Vasmű területén történt balesetben egy 43 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az eset körülményeinek tisztázásáért folyamatosan hallgatják meg a tanúkat.

A balesetről kedd este jött az első hír, mely szerint életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitt kórházba egy férfit, aki az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területén szenvedett balesetet. A beszámoló szerint egy homlokrakodó berendezés vasúti kocsiról levételekor lódult meg a kocsi, rajta két munkással; egyiküknek sikerült oldalra leugrania, ám a másik férfi olyan balszerencsésen próbált hátul leszállni, hogy a két ütköző közé szorult, és azok összenyomták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×