eur:
395.06
usd:
368.71
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Hadházy Ákos, az LMP parlamenti képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 4-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Bájos – mondta Hadházy Ákos, miután Schadl György feljelentette

A végrehajtói kamara egy éve előzetesben ülő elnöke egy tévéinterjú miatt lépett fel az országgyűlési képviselő ellen, becsületsértés miatt perli.

Schadl György azért jelentette fel július 12-én Hadházy Ákost, mert a politikus az RTL Híradójában június 13-án azt mondta róla, hogy ő az egyik legkorruptabb végrehajtó – ismerteti a független képviselő posztját a Telex.

Hadházy Ákos akkor a televízióban azt mondta, hogy "azt látjuk, a végrehajtói kamara vezetője volt az egyik legkorruptabb végrehajtó".

Az országgyűlési képviselő, aki a héten tudta csak letenni esküjét úgy fogalmaz a posztjában, amelyben fotót mutat a feljelentésről, hogy ez "egy igazi bájos pofátlanság".

Mint arról az Infostarton is beszámoltunk, a korrupciós gyanú miatt letartóztatásban lévő Schadl György amíg jogerősen el nem ítélik, lényegében dolgozhatna, legalábbis hivatalosan végrehajtó lehet, és mint ilyen, betöltheti a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöki posztját is.

Mindez azért érdekes, mert Hadházy Ákos szerint Schadl Györgyöt az zavarja, hogy az RTL Híradójában nem emelte ki, a végrehajtói kamara elnökeként elkövetett korrupció miatt ül, nem sima végrehajtóként elkövetett korrupcióért.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×