eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Bosch Kft. ünnepélyes alapkőletételén Zalaegerszegen 2022. szeptember 12-én. Mérnöki központot hoz létre a Bosch csoport Zalaegerszegen, a 4,2 milliárd forintos, várhatóan 2025-ben elkészülő beruházás kétszáz új, magas képzettséget igénylő munkahelyet fog teremteni. Az állam 1,2 milliárd forint támogatást nyújt a projekthez, amelynek keretében a német hátterű cég autonóm vezetéshez kapcsolódó fejlesztéseket és teszteléseket végez majd.
Nyitókép: MTI/Filep István

A Facebook elsőre letörölte Szijjártó Péter szerdai videóját, de már megtekinthető

A miniszter sajtófőnöke azt mondta, a felvételt a médiaplatform munkatársai törölték.

A reggeli órákban az MTI és a Külügyminisztérium is kiadott egy közleményt Szijjártó Péter egy Facebookra feltöltött videójára hivatkozva, ám a felvételt nem lehetett megtalálni a miniszter oldalán – írja a hvg.hu.

„A Paksi Atomerőmű megnyugtató, kiszámítható, biztos működése, ezáltal Magyarország energiaellátása továbbra is biztosított – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerda reggel a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban” – írja az MTI. A hvg.hu szerint azonban a hír megjelenésekor a külügyminiszter Facebook-oldalán csak az előző napi bejegyzés volt látható.

Szijjártó Péter sajtófőnöke, Paczolay Máté az eset után azt mondta, nem tehetnek a történtekről. A videót feltöltötték a Facebookra, ám azt a közösségi médiaplatform munkatársai törölték.

A felvétel végül 9:05-kor jelent meg a miniszter Facebook-oldalán:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×