eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Meglepő ítéletet hozott a bíró L.L. Junior kisfiának halála ügyében

Nem bűnös az a nő, aki akkor fogta a kezét L. L. Junior gyerekének, amikor a kisfiú kifutott egy útra és ott halálra gázolta egy autó.

Ítélet született L.L. Junior három éve halálra gázolt kisfia ügyének tárgyalásán. Hopp Csilla barátnőjét, Carment a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alól - bűncselekmény hiányában - felmentette a bíróság olvasható a Blikken.

A balesetről többször beszámoltunk, legutóbb akkor, amikor ismertettük az ügyészség álláspontját. A hatóság úgy látta, hogy a baleset azért következett be, mert P. Carmen Olívia nem fogta elég erősen a kisfiú kezét, miután a gyerek egyszer már megpróbált kiszaladni az útra.

A mostani indoklás szerint viszont nem megállapítható, hogy csak P. Carmen tartózkodott a kisfiú mellett és az ő mulasztása miatt következett be a tragikus baleset. A bíró szerint a gyerekek mögött állóknak észlelnie kellett, hogy nem fogják a kisfiú kezét. P. Carmen ugyanakkor a tőle elvárható gondossággal járt el, amikor megfogta a gyerek kezét és rászólt, hogy ne lépjen le, mert piros a lámpa. Az pedig, hogy úgy kellett kihúznia, kirántania a kezét a gyereknek, azt is jelenti, hogy valamilyen erővel fogták.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×