eur:
394.56
usd:
365.78
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Az M4-es gyorsforgalmi út az abonyi pihenő közelében, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakasz átadóünnepsége napján, 2020. július 23-án. Ezzel a szakasszal, amely 26 milliárd forintból épült meg, elkészült a gyorsforgalmi út teljes Pest megyei összeköttetése az M0-ás körgyűrűtől Abonyig 62 kilométeren, közel 100 milliárd forintból. 2022 tavaszáig megépül a Szolnok elérését és elkerülését biztosító Abony-Törökszentmiklós út is.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

Érthetetlen, miért tartja fel a katonai rendész a kamionost az autópályán – videó

Az M4-es autópályán kényszerítette a honvédségi autó indokolatlanul lassú haladásra a mögötte haladót.

Egy magyarul beszélő, de levelében magára román kamionosként hivatkozó olvasótól kapott egy videó az rtl.hu, ami az M4-es gyorsforgalmi úton Szolnok irányában készült hétfőn – írja a portál.

A felvételen világosan látszik, hogy a kamion előtt a jobb sávban haladó, a Magyar Honvédség katonai rendészetéhez tartozó autó szándékosan tartja fel a teherautót.

A felvételen a sebességmérőn az látható, hogy a katonai rendész 70 km/h körüli sebességgel halad, a kamion számára viszont 80 kilométer/óra lenne a megengedett sebesség. Ám

amikor próbál előzni a kamionos, a rendész rendere bekapcsolja a megkülönböztető jelzést és kihúzódik a kamion elé.

A kamionos szerint – írják – miután az autóból tárcsázta a 112-es segélyhívót, elmondta az esetet és megadta a katonai rendész autójának rendszámát, alig telt el 5 perc, a rendész odalépett a gázra.

Nyitóképünkön az M4-es gyorsforgalmi út az abonyi pihenő közelében, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakasz átadóünnepsége napján, 2020. július 23-án

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×