eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Nyitókép: Unsplash.com

Két abroncsa is kereket oldott a kis platósnak az M0-son – videó

Szinte hihetetlen, hogy nem történt tragédia.

Egy kis platós teherautó két kereke is önálló életre kelt az M0-s autóúton – számolt be közösségi oldalán a Magyar Közút, ami szerint szinte hihetetlen, hogy a nagy forgalomban nem okoztak baleset.

De nemcsak az autósoknak volt mázlija, hanem a kisteherautóban ülőknek is, akik láthatósági mellény nélkül rohangáltak a pályán és úgy gyűjtötték be a leálló- és az elválasztósávban landolt kerekeket, amiket aztán elkezdtek visszaszerelni.

Az arra közlekedők szerencsére figyeltek, sokan a vészvillogót is bekapcsolták, hogy figyelmeztessék a mögöttük haladókat – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×