eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

Betört a Fidesz szegedi irodájába és eldobott egy Molotov-koktélt

Hajnal fél 5-kor érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy valaki behatolt a szegedi Victor Hugo utcai irodába.

Az elkövető nem csupán betörte az ablakot, be is mászott az irodába – írja a Szeged.hu.

Értesülésük szerint a helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki időközben Molotov-koktélt dobott el az épületben, amivel tüzet okozott. A járőrök a tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit elfogták és előállították.

A helyszínen Fekete Márton irodavezető, kabinetfőnök a lappal közölte, ők is bejelentésből értesültek a betörésről.

Frissítés:

A Fidesz közleményben tiltakozott a pártirodát ért támadás miatt. Azt írják: "Újból bebizonyosodott, hogy a Gyurcsány Ferenc féle gyűlöletpolitika előbb, vagy utóbb erőszakhoz vezet."
Ugyanakkor a kormánypárt felszólítja a baloldalt, valamint Szeged polgármesterét, Botka Lászlót, hogy ítélje el a történteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×