eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
vasúti sín
Nyitókép: Pixabay

A nyílt pályán gázolt el egy férfit a vonat

Szünetel a vasúti közlekedés Biatorbágy és Budaörs között

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentősen késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani - közölte a Mávinform és a rendőrség.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: Budaörs és Biatorbágy között a nyílt pályán gázolt el egy vonat szerda délután egy ismeretlen személyazonosságú férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A Mávinform tájékoztatása szerint a férfit a Bécsből a Keleti pályaudvarra tartó Liszt Ferenc EuroCity gázolta el. A szerelvény utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le a vonatról, és kísérik be Budaörsre.

A helyszínelés végéig - várhatóan kora estig - mindkét irányban szünetel a vonatforgalom Budaörs és Biatorbágy között, a vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek - jelezték. Hozzátették: az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket a Volánbusz 760-as, 762-es és 767-es járatain elfogadják Budapest-Kelenföld és Biatorbágy között.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentős késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani - hívták fel a figyelmet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×