eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Autók torlódnak az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely kilépőoldala előtt, miután a Németországból és Hollandiából hazatérő, főként török vendégmunkások miatt mintegy négyórásra nőtt a várakozási idő. A rendőrség ideiglenesen elterelte a forgalmat Tompa felé.
Nyitókép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelők kilépő oldalán

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délután - közölte a rendőrség a honlapján.

Az autópályán és a közúti határátkelőhelyen Röszkénél Szerbiába tartóknak három órát kell várniuk a határátlépésre. Az ásotthalmi közúti határátkelőhely kilépő oldalán egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, melyek 7 és 19 óra között működnek.

Szintén élénk a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A Romániából személygépkocsival érkezőknek és az odatartóknak egyaránt két órát kell várakozniuk. A nagylaki közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók itt az egész nap működő kiszombori átkelőt választhatják.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×