eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Életveszélyes állapotba került egy buszban felejtett kislány

Mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljon.hu-n.

Kardos József, az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×