eur:
394.62
usd:
365.9
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Takács Péter, az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatója a Szerencsejáték Zrt. támogatásáról tartott sajtótájékoztatón a Szent László Kórházban 2020. auguztus 25-én. A lottótársaság a járványügyi védekezést segítő speciális eszközök és berendezések beszerzéséhez nyújt 150 millió forintos támogatást három budapesti kórháznak.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Megvan, ki lehet az egészségügyért felelős államtitkár

Egy szakportál értesülése szerint Takács Péter fog felelni a területért a Belügyminisztériumban.

A MedicalOnline több forrásból megerősített információja szerint az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) Alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettese, Takács Péter lehet az egészségügyért felelős államtitkár a Belügyminisztériumban, amelyhez a mostani, átalakított kormányzatban a terület tartozik.

Takács Péter az OKFŐ-s munkája előtt egy évig vezette az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelőt megbízott főigazgatóként. Az intézménynek korábban, 2015-2017 között finanszírozási osztályvezetője és járóbeteg-ellátási igazgatója is volt.

A portál úgy értesült, hogy Pintér Sándor, mint egészségügyért is felelős miniszterjelölt számos más államtitkárjelölt közül, hosszas mérlegelést követően választotta a Belügyminisztérium irányítása alatt álló OKFŐ helyettes vezetőjét az államtitkári pozícióra, amelyre múlt hét óta folyt a casting.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×