eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A felújítás és átépítés alatt álló déli összekötő vasúti híd, valamint a Rákóczi híd 2020. szeptember 16-án. Balról a Clark Ádám úszódaru látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Mossák az egyik pesti hidat

Az autósoktól és a kerékpárosoktól is fokozott figyelmet kérnek.

Hídmosás miatt szombaton sávlezárás lesz a Rákóczi hídon - közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF köztisztasági divíziója pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a munka 6.30 és 13 óra között a híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalán, illetve 14.30 és 20 óra között a híd északi(Pestről Budára vezető) oldalán zajlik majd.

A társaság kéri a gépjárművezetőket, és különösen a járdán kerékpározókat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását - írták.

Az FKF évente két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest nyolc kiemelt forgalmú hídját - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×