eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Egyéni indulók futnak a 220 kilométeres Ultrabalaton versenyen Balatonkenesén 2017. május 20-án. A tizenegyedik alkalommal megrendezett szabadidős sporteseményen a résztvevők a Balatont megkerülve teljesítik a távot futva, kerékpárral, egyéniben, vagy csapatban.
Nyitókép: MTI/Varga György

Futók lepik el a Balaton környékét

Rekordszámú, 17 ezer futó indul a péntektől vasárnapig tartó XV. NN Ultrabalaton.

A nevezés megkezdését követő 3 percben az összes rajtszám gazdára talált.

A résztvevők Balatonfüredről rajtolva kerülik meg a Balatont. A mezőnyben több mint 300 egyéni induló lesz, köztük Csécsei Zoltán, akinek célja, hogy megjavítsa a 18 óra 32 perces versenycsúcsot. Összesen 1700 csapat vág neki a 216 kilométeres távnak.

A szervezők arra kérik a hétvégén a Balaton környékén autózókat, hogy a megszokottnál körültekintőbben, óvatosabban közlekedjenek, mivel a futók a verseny több szakaszán is használják a közutat. Az ultrabalaton zöld verseny lesz, szelektíven gyűjtik a hulladékot, és továbbra sem használnak műanyag poharakat a frissítéshez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×