eur:
394.9
usd:
367.07
bux:
0
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Elhunyt a magyar rendőrség első női tábornoka

Életének 66. évében elhunyt Kincses Ildikó nyugállományú rendőr dandártábornok.

Méltósággal viselt betegséget követően vasárnap meghalt Kincses Ildikó nyugállományú rendőr dandártábornok – írja a police.hu.

A tábornok 1973. szeptember 1-jén kezdte meg pályafutását szerződéses alkalmazottként a Belügyminisztérium Igazgatásrendészet Csoportfőnökség Útlevél Osztály állományában, majd 1977-től a Rendőrtiszti Főiskolán látott el különböző tisztségekben oktatói feladatokat.

1989-ben került kiemelt főelőadóként az Országos Rendőr-főkapitányságra, ahol az igazgatásrendészeti szakterületen végigjárva a ranglétrát, 2000-től 2019. április 30-i nyugállományba vonulásáig az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Igazgatásrendészeti Főosztály vezetője volt. 1993-tól nyugállományba vonulásáig a Magyar Rendőrnők Szervezetének elnöki tisztségét töltötte be.

A tábornok asszony 46 éven át szolgálta hazáját a Belügyminisztérium és a rendőrség állományában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Közben folytatódtak az orosz rakétatámadások, az éjjel Kijev területét érték csapások. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×