eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Kisiklott Combino villamos a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében 2021. szeptember 22-re virradóan. A villamos személyautóval ütközött, a balesetben egy ember megsérült.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Kisiklott és keresztbe állt az úton a 6-os villamos – fotók

A balesetben egy ember megsérült.

Egy éjjel történt baleset miatt a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekedtek a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér megálló között, majd ezt követően a villamos egy ideig terelve, Újbuda-központig közlekedett, és nem érintette a Budafoki út/Karinthy Frigyes út, valamit a Móricz Zsigmond körtér megállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt közölte a rendőrség honlapján, hogy egy autó ütközött villamossal a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében. Az útszakasz a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. A balesetben egy ember megsérült.

Az MTI fotója alapján meglehetősen összetört a villamossal ütköző autó:

Budapest, 2021. szeptember 22.
Kisiklott Combino villamos és összeroncsolódott személyautó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében 2021. szeptember 22-re virradóan. A két jármű balesetében egy ember megsérült.
MTI/Lakatos Péter
Kisiklott Combino villamos és összeroncsolódott személyautó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében 2021. szeptember 22-re virradóan. A két jármű balesetében egy ember megsérült. MTI/Lakatos Péter

A Telex olvasója által készített képen látszik, hogy a villamos első harmada kisiklott és keresztbe állt az úton.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×