eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Budapest, 2021. április 30. A BudaGate városrész nemrég emelt modern lakóépületei a Lágymányosi-öböl északi partján, a Kopaszi-gát mellett. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

A tengerpartok világával kecsegtető strand nyílik a Lágymányosi-öbölnél

A SHO Beach BudaPart a főváros egyetlen szabad vízi strandja lesz.

Július 3-án nyílik Budapest egyetlen szabad vízi strandja, a SHO Beach BudaPart. A Lágymányosi-öbölnél lévő strand nem olyan lesz, mint amilyennek például a Római-parton lehet megismerni a Duna-partot: mint a We Love Budapest írja, homokos parttal, a szándék szerint a tengerpartok világát idézve várja majd a strandolókat.

A nyári szezonban számos programmal készülnek a szervezők: lesznek kulturális estek, gasztronómiai események, bor- és pálinkakóstolók, valamint sportközvetítések is.

Ami a belépőket illeti, a teljes árú jegy hétfőtől csütörtökig 3200 forintba, péntektől vasárnapig 4000 forintba fognak kerülni. A budapartiaknak, a diákoknak és a 65 éven felettieknek hétköznap 2300, hétvégén 2800 forint lesz, míg háromtól tizenkét éves korig a gyerekjegy hétköznap 1600, hétvégén 2000 forint. Délután négy óra után hétköznap 1700 forintért, hétvégén 2200 forintért lesz látogatható a strand. A három év alattiaknak a belépés ingyenes, és zárás előtt fél órával is ingyen mehetnek a kései fürdőzés szerelmesei a strandra.

Az Index megjegyzi, aminek nem mindenki fog örülni, hogy kutyát nem lehet vinni a strandra, legyen a házi kedvence bármilyen szobatiszta vagy jól nevelt.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 19:50
×
×
×
×