eur:
394.89
usd:
367.66
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Google Maps

Gulyás Gergely azonnali hatállyal elrendelte a Márványmenyasszony és a Wichmann-kocsma miatti eljárást

A kulturális örökség védelméért a Miniszterelnökség felel.

A kulturális örökség védelméért felelős Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely azonnali hatállyal elrendelte az I. kerület Márvány utca 6-8. szám alatti (Márványmenyasszony étterem épületei), valamint a VII. kerület Kazinczy u. 55. szám alatti (Wichmann-kocsma) ingatlanok esetében a műemléki védettségi eljárás megindítását.

Az eljárás befejezéséig, amit a Miniszterelnökség gyorsított ütemben fog lefolytatni, az ingatlanokon tilos bármilyen bontási vagy építési munkálatot végezni - fogalmaz a tárca szombati közleménye.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Újabb dráma a Wizz Airnél: 36 órája várják az utasok, hogy végre felszálljon a gépük

Újabb dráma a Wizz Airnél: 36 órája várják az utasok, hogy végre felszálljon a gépük

Hétfőn 18:25-kor kellett volna felszállnia a Wizz Air W6 2353 számú Budapest – Catania járatának, ami 21:00-kor indult volna vissza Budapestre. A járatot azonban törölték, az utasok pedig azt az információt kapták, hogy kedd reggel 8-kor indulnak csak. Ezt végül este 19:30-ra módosították, majd 23:20-ra, de a járat akkor sem indult el. Eközben a Szicíliából Budapestre tartó utasok szintén azt várják, hogy végre elindulhassanak - írja az Utazómajom.hu. Olvasónk elmondása szerint van olyan utas, aki már a második éjszakáját töltötte a cataniai reptéren.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×