eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Riz Levente polgármester beszédet mond az ország első nemzetőrszobrának felavatásán, a kerület önkormányzata, a Rákosmenti 56-os Alapítvány és a Rákoskeresztúri Polgári Kör közös megemlékezésén a XVII. kerületi Kucorgó téren az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának 60. évfordulóján, a nemzeti gyásznapon, 2016. november 4-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Meghalt Riz Levente

Budapest XVII. kerületének polgármestere 44 éves volt. Riz Leventét Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti - írta közleményében Tarlós István főpolgármester.

Tarlós István emlékeztetett arra, hogy Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja.

"Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról. Egyik legközelebbi munkatársam volt, ezért halála számomra személyes veszteség is. (...)

Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta

- Írta a főpolgármester.

Riz Levente augusztus közepén a közösségi oldalán írt arról, hogy a betegséggel vívott küzdelme még több energiát kíván, ezért kizárólag a gyógyulásra, valamint a családjára koncentrál és visszalép a polgármester-jelöltségtől.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×