eur:
396.08
usd:
369.47
bux:
71975.26
2024. július 2. kedd Ottó

Zuglói önkormányzat: egyetlen forint hitele sincs a kerületnek

A zuglói önkormányzatnak egyetlen forint hitele sincs, a fizetőparkolás pedig napi egymillió forintos nyereséggel működik - közölte a XIV. kerület polgármesteri hivatala vasárnap az MTI-vel.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint az ezzel ellentétes állítások "a zuglóiak hazug és kizárólag politikai haszonszerzésre irányuló megtévesztését szolgálhatják", és tájékozatlanságról tanúskodnak.

A polgármesteri hivatal ezt a Fidelitas budapesti elnökének vasárnapi sajtótájékoztatójára reagálva közölte. Borbély Ádám egyebek között arról beszélt, hogy a "rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen".

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója szerint már az első választási forduló után biztosra vehető, hogy Emmanuel Macron nem tud többséget alakítani a francia nemzetgyűlésben, egy esetleges koalíció létrejötte pedig egyrészt kétséges, másrészt törékeny lenne. Yann Caspar arról is beszélt az InfoRádióban, hogy erőszakos eseményektől tart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×