eur:
396.3
usd:
369.79
bux:
71915.46
2024. július 2. kedd Ottó
A temetkezési intézet munkatársai elviszik a X. kerületi Kolozsvári utca egyik lakásában történt gyilkosság áldozatát 2019. július 30-án. A nyomozók megállapították, hogy a nő megölésével Cs. Dániel gyanúsítható megalapozottan.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Egykettőre itthon lesz a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja

Néhány napon belül kiadhatják Magyarországnak Cs. Dánielt a németországi hatóságok.

Akár már a jövő héten hazaszállíthatják Németországból a kőbányai gyilkossággal gyanúsított Cs. Dánielt, tudta meg a 24.hu. A Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a lap megkeresésére közölte, a Frankfurtban elfogott 23 éves férfi a német igazságügyi hatóság előtt hozzájárult az egyszerűsített átadáshoz. Vagyis tíz napon belül magyar letartóztatásba kerülhet.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a gyilkosság áldozata egy 23 éves eladónő volt, a feltételezett elkövető egykori párja. Hírek szerint Cs. Dániel képtelen volt elfogadni, hogy K. Kata nem szeretné folytatni a kapcsolatukat, állítólag többször megfenyegette, és végül ezért vághatta el a torkát kőbányai otthonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Esik a forint, 396 felett az euró

Esik a forint, 396 felett az euró

A hétvégi francia választási eredmények hatására hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A forint gyengülésében és az OTP Bank árfolyamának esésében a kormány további extraprofitadó intézkedéssel kapcsolatos ma reggeli jelzése is szerepet játszhat. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×