eur:
392.21
usd:
362.29
bux:
72135.3
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Hétfőtől hosszabb az út Budapestről Pécsre

Hétfőtől változik a menetrend a Budapest-Pusztaszabolcs-Dombóvár-Pécs vasútvonalon, mert Százhalombatta és Pusztaszabolcs között pályafelújítást végeznek - közölte a Mávinform

A közleményben azt írták, az augusztus 25-ig tartó változás alatt a pécsi InterCity vonatok vágányzár miatt Dunaújváros felé kerülnek, Sárbogárd helyett Rétszilas állomáson állnak meg. A Budapest és Baja, illetve onnan a Keleti pályaudvarra közlekedő Gemenc expresszvonat is Dunaújváros érintésével, kerülő útirányon, módosított menetrend szerint közlekedik.

Bizonyos személyvonatok helyett Pusztaszabolcs és Szabadegyháza, valamint Pusztaszabolcs és Zichyújfalu között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Hétfőn egyes Pusztaszabolcsról Dunaújvárosba és Dunaújvárosból a Déli pályaudvarig közlekedő vonatok helyett pótlóbuszok járnak Pusztaszabolcs és Dunaújváros között is - tudatták.

Néhány Százhalombattáról és a Déli pályaudvarról induló vonat nem közlekedik. A Budapest-Százhalombatta és a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros között közlekedő bizonyos vonatok korábban indulnak a Déli pályaudvarról, és oda később érkeznek - olvasható a közleményben.

A változásokról bővebb információ a MÁV-csoport honlapján olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Rishi Sunak: Egyértelmű jelzést küldtek, hogy kormányváltás kell

Miután történelmi vereséget szenvedett pártjával, Rishi Sunak konzervatív miniszterelnök leköszönő beszédében azzal kezdte, hogy elnézést kért az elszenvedett csalódásért, majd lemondása bejelentését követően kifejtette: "Mindent beleadtam ebbe a munkába, de önök egyértelmű jelzést küldtek, hogy az Egyesült Királyság kormányának változnia kell." 14 év tory kormányzás után a mai napon fel fog állni az új munkáspárti kabinet az országban, Keir Starmerrel az élén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×