eur:
393.05
usd:
363.28
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Fürdőző a margitszigeti Palatinus Strand termálvizes medencéjében, a strandok éjszakáján. A kezdeményezés keretében az ország 28 fürdője és strandja várta a látogatókat olcsóbb jegyárakkal.
Nyitókép: MTI Fotó: Beliczay László

Csúszdaverseny, lézershow, karibi est és habparti – minden lesz éjjel a fürdőkben

Július 26-án szervezik meg a Strandok éjszakáját, amikor országszerte kulturális és sport programokkal, meghosszabbított nyitvatartással és kedvezményekkel várják a látogatókat.

Országosan több mint félszáz fürdő csatlakozását várja a Magyar Fürdőszövetség az idei Strandok éjszakája rendezvényhez, amely során az intézmények meghosszabbított nyitvatartással várják, éjszakába nyúlóan a vendégeket.

A fürdők ilyenkor általában éjfélig tartanak nyitva, de akad, amelyik akár hajnali 2 óráig is,

ismertette a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az InfoRádiónak nyilatkozva. Ezen felül különböző programokat és kedvezményeket is kínálnak a belépők számára, sőt, van olyan fürdő, amely az esti órákban ingyen várja hozzá érkezőket – tette hozzá Balogh Zoltán.

A fürdőszövetség bízik benne, ahogyan a korábbi években, idén is tízezreket fog vonzani a Strandok éjszakája program.

Egyes fürdők a sportra, az egészséges életmódra hegyezi ki a programjukat, míg mások kifejezetten a bulira.

Az eltérő helyek kínálatában várható csúszdaverseny, szaunaprogramok, tűzzsonglőrök, lézershow, karibi est, hab- és retroparti is, sorolta a főtitkár a teljesség igénye nélkül.

A változatos, színes programokról célszerű a Magyar Fürdőszövetség honlapján tájékozódni, ahol folyamatosan frissítik a jelentkező fürdők listáját, tanácsolta Balogh Zoltán.

Egész napos vízi móka

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Magyar Fürdőszövetségtől függetlenül, de szintén július 26-án szervez programokat meghosszabbított nyitvatartással a Dagály strandon.

A családokat délelőtt 10 órától 19 óráig várják folyamatos programokkal, ismertette Czinege Szilvia szóvivő. A kisebbeknek mesekvízzel és vizes kalandokkal készülnek, míg a felnőtteket különleges SUP joga, airterck és egy sportbemutatókkal várják, de a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat is nagy figyelmet kap.

Este a Dagály Fürdő különálló wellness-részlege különálló szaunavilággal várja a látogatókat, ahol felöntéssel kedveskednek a vendégeknek, tette hozzá a BGYH munkatársa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×