eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Szülők Háza

Élményt és szemléletformálást adnak a gyerekeknek

Harmadik alkalommal rendezi meg a Szülők Háza Alapítvány a Tegyél jót! program keretein belül a verőcei táborát állami gondozásban élő gyerekeknek.

A "Láss! Ne csak nézz!" nevet kapta az idei Szülők Háza élménytábor, ugyanis egy látással foglalkozó cég is csatlakozott a szervezőkhöz, ismertette az InfoRádiónak Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke. Az összes gyereken végeznek szemvizsgálatot, akinek pedig szükséges, elkészítik a későbbiekben, és napszemüveget is kap minden táborozó.

De a verőcei élménytáborban nem csak a látással foglalkoznak, hanem szemléletformálással is, azon túl, hogy élményeket szeretnének nyújtani a gyerekekenek, emelte ki Regős Judit.

Vendégül látják az ENSZ magyar ifjúsági nagykövetét, aki a fenntartható fejlődésről és a környezetvédelemről mesél majd korosztályonként a gyerekeknek, a rendőrség szakemberei pedig drogprevenciós és bűnmegelőzési előadásokat tartanak.

Lesz utazó planetárium is, hogy az univerzummal is megimserkedhessenek a gyerekek, ismertette az alapítvány elnöke.

A Szülők Háza Alapítvány a Tegyél jót! program keretében egész évben kapcsolatban áll a gyerekekkel, folyamatosak az élményprogramjaik, emelte ki Regős Judit, hozzátéve: a nyári táborba 90 gyerek érkezik, olyanok, akiket a gyermekotthonok nevelői javasolnak. "Mi pedig szeretettel várjuk a gyerekeket, nemcsak mi, az alapítvány dolgozói, de önkéntesek is, hiszen az alapítvány velük is dolgozik".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×